Apple haftalarca sarji bitmeyen telefon-tablet-bilgisayar ureticek

Yazar: ssusar Tarih: 20 Temmuz 2014 Pazar | 02:04

Apple cihazlarının artık haftalarca şarja takmadan kullanabileceğinizi söylesek, size imkansız gibi gelir. Ancak artık Apple bu teknolojik gelişmeyi yaparsa teknoloji dünyasında bir çağ atlamış olur.



Merkezi İngiltere de olan Intelligent Energy şirketi açıklamasında şöyle diyor ; Uluslararası bir elektronik şirketi ile ve ABD de önde gelen şirketler bir çok patent aldıklarını açıkladı. Bu iki şirket şu aralar " yakıt hücreleri " ile elektronik batarya/pillere haftalarca enerjisi tükenmeden güç sağlamaya çalışıyorlar. Daily Mail haber gazetesine göre  Intelligent Energy yakıt hücreleri ile üretilenler hem doğa dostu hem de haftalarca dayanan pil ömrü kullanılabilecek.
 Intelligent Energy şirketi ile Apple ortaklığının söylenti dışında bir çok kanıtı da var. Intelligent Energy CEO su Joe O'Sullivan eskiden Apple da görev yapmış olması ve bağını koparmamış olması. Intelligent Energy şirketi Suziki , Boeing gibi şirketlere teknoloji , elektronik satan bir şirket. Ama yakıt hücresi ile çalışan teknoloji henüz hayata geçebilmiş değil.  Apple şirketi 2011 den itibaren MackBook larına yakıt hücresi teknolojisini koymayı düşünüyor , söylüyor. Belki de bu teknolojinin hayata geçme zamanı artık gelmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.