Ana Sayfa » » Cepfix.com cep telefonu tamirinde yeni bir dönem başlatıyor

Cepfix.com cep telefonu tamirinde yeni bir dönem başlatıyor

Yazar: ssusar Tarih: 15 Mayıs 2014 Perşembe | 16:59


 Cep telefonunuzun aniden kamerası bozulabilir, ekranı kırılabilir veya sesi çıkmayabilir. Böyle bir durumda paniğe kapılıp telaşlanıyorsanız, artık buna son verme zamanı. Çünkü artık Cepfix var. Yenilikçi cep telefonu tamiri servisi Cepfix, hızlı ve pratik çözümleriyle yollara düşmeden, sıra bekleme derdi olmadan cep telefonunuzu tamir ettirme fırsatı sunuyor.
Cepfix.com’da  ekranı kırılmış, kamerası çalışmayan veya suya düşmüş kısacası bozulan akıllı telefonlarınız hızlı ve kolay bir şekilde tamir edilebiliyor. Cepfix’i rakiplerinden farklı kılan en büyük özelliği; arızalı telefonunuzu kapınızdan gelip alması ve telefonunuz tamirdeyken zorluk yaşamamanız adına yedek telefon vermesi.
Cepfix’com’da her marka telefon için olduğu gibi iPhone tamiri için de servis almak çok kolay. Yapmanız gereken ilk şey telefonuzun markasını Apple seçtikten sonra modelini ve arıza nedenini girip tahmini fiyat almak. Bu fiyatı uygun gördüğünüz takdirde, siparişinizi verip geriye Cepfix ekibinin gün içinde iPhone telefonunuzu almaya gelmesini beklemek kalıyor.

Cepfix’in uzman teknisyenlerinin yaptığı arıza tespitinin ardından, servis bedelini onaylamanız halinde cihazınız tamir edilip yepyeni bir şekilde size teslim ediliyor. iPhone telefonunuzu teslim almak için yerinizden kalkıp yollara düşmenize gerek yok. Cepfix ekipleri tamir edilen telefonunuzu evinize kadar getiriyor.
Cepfix’in avantajları bununla da bitmiyor. Tamir sırasında değiştirilen ekran, kamera vb. parçalar için 6 ay garanti veriyor.
Tamir süresince Cepfix’in vermiş olduğu takip numarasıyla telefonunuzun hangi aşamada olduğunu kontrol edebilme, 444 74 87 numaralı çağrı merkezinden Cepfix müşteri hizmetlerine ulaşma imkanına sahipsiniz.
Cepfix’e üye olmak da son derece avantajlı. Siteye üye olduğunuzda adres bilgileriniz sisteme kaydedildiği için bir sonraki siparişinizde işlemlerinizi daha hızlı yapabiliyorsunuz. Ayrıca yapacağınız tüm siparişler seçmiş olduğunuz hesaba işleneceğinden geçmişe yönelik siparişlerinizi inceleme şansınız da oluyor.Cep telefonu ekran tamiri ve benzeri birçok onarım hizmeti veren Cepfix ile evinizden çıkmadan, yorulmadan telefonunuzu tamir ettirebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.