Ana Sayfa » » İndir.com Yarışma

İndir.com Yarışma

Yazar: ssusar Tarih: 24 Şubat 2014 Pazartesi | 15:03


Türkiye'nin popüler mobil uygulama ve masaüstü yazılımı indirme sitesi indir.com, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da mobil uygulama yarışması düzenlediğini duyurdu. Tüm geliştiricilerin katılımına açık olan yarışmanın büyük ödülü ise 1 haftalık Silikon Vadisi (San Francisco) tatili.
indir.com'un mobil uygulama geliştiricilerine ve mobil ekosisteme destek vermesi amacıyla düzenlediği bu organizasyona katılanlar hem uygulamalarını tanıtma imkanı buluyor hem de birbirinden muhteşem ödülleri kazanma şansına fırsatına sahip oluyorlar. Verilen ödüller ise yapılan uygulamanın gerçek bir girişime dönüşmesi için gerekli olan tüm desteği sağlayacak türden.
Yarışmayı 1'nci olarak kazanan uygulamaya 1 haftalık Silikon Vadisi tatili veriliyor. İkinciye 1 haftalık Antalya tatili ve üçüncüye de 3 günlük Antalya tatili hediye veriliyor. Bunun yanında toplam değeri neredeyse 30 bin TL'yi bulan internet reklam desteği sayesinde de dereceye giren uygulamalar, kendilerini daha geniş kitlelere tanıtma şansını buluyorlar.
Yarışmaya Nasıl Katılabilirsiniz?
20 Nisan 2015 tarihine kadar başvurabileceğiniz yarışma için aday göstereceğiniz uygulamanın 1 Ocak 2015 tarihinden sonra Google Play ya da App Store'a yüklenmiş olması gerekiyor. Bu tarihten önce yüklenen uygulamalar yarışmaya katılamıyor.
Uygulamanızı mağazaya yükledikten sonra yarışmaya indir.com/yarisma adresinde bulunan katılım formunu doldurarak katılabiliyorsunuz. Hiçbir sayı kısıtlaması olmayan yarışmaya kendi geliştirdiğiniz birden fazla mobil uygulamayı aday gösterebilirsiniz.
Yarışmanın Kazananları Nasıl Belli Olacak?
Yarışmanın son katılım tarihi olan 20 Nisan'dan sonra aday mobil uygulamalar 23 Nisan tarihinden itibaren Halk Oylaması'na sunulacak ve oylama sonucunda ön elemeyi geçen ilk 10 uygulama belirlenecek. Bu süreçten sonra 10 mobil uygulama yarışma jürisi tarafından test edilerek, dereceye girecek olan uygulamalar belli olacak.
Yarışma sonuçları, 23 Mayıs 2015 tarihinde indir.com tarafından Bahçeşehir Üniversitesi Fazıl Say Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Mobil Etkinlik’te açıklanacak.
Kazanan Yarışmacılara Verilecek Ödüller Neler?
Mobil Etkinlik'te açıklanacak olan indir.com Mobil Uygulama Ödülleri Yarışması'nın birincisi bir hafta Silikon Vadisi tatili (San Francisco), ReklamStore’dan 5 bin TL’lik reklam, Camekan’dan 5 bin TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures 5 bin TL değerinde SEO hizmeti ve indir.com’dan 5 bin TL değerinde uygulamanın tanıtımıyla ödüllendirilecek.
İkinciye; Antalya’da bir hafta tatil, ReklamStore’dan 2 bin 500 TL’lik reklam, Camekan’dan 2 bin 500 TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures 2 bin 500 TL değerinde SEO hizmeti, indir.com’dan 2 bin 500 TL değerinde uygulamanın tanıtımı ödülleri verilecek.
Üçüncü ise Antalya’da üç gün tatil, ReklamStore’dan bin TL’lik reklam, Camekan’dan bin TL’lik Google Adwords reklamı, Webtures bin TL değerinde SEO hizmeti, indir.com’dan bin TL değerinde uygulamanın tanıtımını kazanacak. Ayrıca tüm finalistler de UserSpots’dan iki günlük UI/UX eğitimi ödülünün sahibi olacak.
Yarışmaya katılım koşulları, Jüri'de bulunan kişiler ve diğer detaylar için indir.com Mobil Uygulama Ödülleri 2015 Yarışması web sitesini ziyaret edebilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.