Ana Sayfa » , » Full Oyun İndirmenin Sağlam Adresi: Sağlam Oyun!

Full Oyun İndirmenin Sağlam Adresi: Sağlam Oyun!

Yazar: ssusar Tarih: 18 Ağustos 2014 Pazartesi | 03:07

saglamoyun-logo

Daha önce hiç internetten oyun indirdiniz mi? Eminim çoğu zaman oyun veya program indiriyorsunuzdur. Peki oyun indirdiğiniz sitelerde bir oyunu indirmek için 6-10 hatta 20-30 partla tek tek uğraşıyorsunuz değil mi? Üstelik sonuç tamamen sürpriz, yani oyun çalışmayabilir de, indirdiğiniz sitenin adminleri çalışacağını garanti ediyor mu? Şimdi sıkı durun, bu sitenin adminleri indireceğiniz oyunun sorunsuz olduğunu ve çalışacağını garanti ediyor!
Sitemizin ismi "Sağlam Oyun". Site temelinde Full Oyun İndirme sitesi. Aynı zamanda tek link oyun indirme sitesi olarak da görülebilir. Sitenin sloganında da geçtiği gibi sitedeki yayınlarda gerçekten çizik yok. Şöyle ki sizin bilgisayarınızdan kaynaklanan bir sorun olmadığı sürece indireceğiniz oyun %100 çalışacak. Adminler bir oyunu siteye kurmadan önce kendileri indirip kuruyorlar. Oyunun çalıştığından emin olduktan sonra o dosyayı turbobit upload sitesine yüklüyorlar. Sizlerde oradan ya premium alarak hemencecik ya da almadan daha yavaş bir hızda indirme yapabiliyorsunuz. Bu özelliğinden dolayı bu siteden oyun indirirken aklınızda "İndiriyorum ama çalışır mı acaba?" sorusu olmayacak.
Peki bu sitenin diğer indirme sitelerinden ne farkı var?
1-Her şeyden önce indirmenizin full, sağlam ve sorunsuz ve tek link olması.
2-Bu sitedeki anlatım tamamen özgün olup başka hiçbir yerde bulunmaz. Bulunuyorsa alıntıdır.
3-Bir sorununuz olduğu zaman günlerce beklemez kısa sürede cevap alırsınız.(1-3 gün)
4-Bir oyunu indirmeniz için tek bir link yeterlidir. 10-15 linkle partlarla uğraşmazsınız.
5-Sıradaki yayınlanacak oyunu siz belirleyebilirsiniz.
6-Bu sitedeki sıkıştırılmış dosyalar şifreli olmaz.
Sizde hemen bu güzelim siteye girebilir ve bir oyun indirip sağlam olup olmadığını görebilirsiniz. Kısa süre içerisinde sık kullanılanlarınıza ekleyeceğinizden eminiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.