Ana Sayfa » » Koray Spor

Koray Spor

Yazar: ssusar Tarih: 9 Temmuz 2014 Çarşamba | 18:50

Spor giyim ve malzeme sektörünün sayılı markalarının ürünlerini Bursa ve Balıkesir'deki 18 şubesinde sunan Koray Spor yılların verdiği tecrübe ile faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir. Koray Spor 1983 yılından beri dünyanın sayılı markalarının yeni sezon ve vazgeçilmeyen ürünlerinin satışını gerçekleştirirken müşterilerine maksimum memnuniyeti yaşatmaya çalışmaktadır.
nike football koleksiyonun 2014 yılında en çok ilgi gören parçalarından olurken http://www.koraysporfutbol.com/nike-football adresinden farklı modellerini inceleyebilirsiniz. 18 Mağazasında 300 personeli ile yıllık bazda milyonlarca müşterisine en kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla sunan firma sürekli kendini yenileyen dinamik yapısıyla günümüzde hatırı sayılır bir yer edinmeyi başarmıştır.
Nike, Harley Davidson, Asolo, Hummel, Puma, Vans, Hi-Tec gibi dünya markalarının kış ve yaz sezonu koleksiyonlarındaki parçaların tümünü sizlere sunan Koray Spor mağazasından giren her müşterinin mutlu ayrılması için azami özen göstermektedir. Koray Spor online satış sitesi teknolojinin yenilenen yazılımları ile sürekli güncellenirken SSL ve SET Güvenlik protokolleri kişisel bilgilerinizin korunmasını sağlamaktadır.
Firmanın sizlerin kolaylıkla kullanmanız için her detayını düşündüğü siteden yaptığınız alışverişler sonrasında iade ve değişim gibi haklarınızda sizin çıkarlarınız doğrultusunda düzenlenmiştir. Firmanın mağazalarında bulabileceğiniz binlerce çeşit markanın ürünü internet sitesinde de yer alırken sizler için kolay ve fonksiyonel kullanımlı bir sistem geliştirilmiştir. Mağazalarda olduğu gibi sormak istediğiniz sorulara cevap vermek üzere görevlendirilmiş personel firmanın internet sitesinde gördüğünüz tüm ürünler hakkında detaylı bilgiye sahiptir.
Koray Spor alışveriş sitesi üzerinden beğendiğiniz ürünü farklı ödeme seçenekleri ile alabileceğiniz gibi kredi kartı işlemlerinde vade farksız taksit seçenekleri de sizlere sunulmaktadır. Ücretsiz kargo avantajı ile sizlere sunulan ürünler tüm kontroller yapıldıktan sonra adresinize adınıza düzenlenmiş fatura ile birlikte gönderilmektedir. İade ve değişiklik gibi konularda ilgili birimimizle yine sitemizde bulunan başvuru formu aracılığıyla temasa geçebilirsiniz. İade ve değişiklikler tüketicinin lehine şartlarda düzenlenmiş olup internet sitemizden detaylı bilgi edinebilirsiniz.
Koray Spor'un sizler için hazırladığı başta nike tiempo ve daha fazlasını http://www.korayspor.com/nike-tiempo adresinde inceleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Firmanın sizlere sunduğu indirimli ürünlerden birisi :

ADIDAS ADH2593 SAAT
adidas ayakkabı modeller ile birlikte kullanılabilecek Adidas Originals koleksiyonundaki saat eşsiz görünüm kazanmanızı sağlar. adidas f50 modelleri ve saatimiz ile siyahın asaletini yaşayabilirsiniz.
Özellikler:
*kadran analog,
*mineral özellikli cam,
* kasa rengi beyaz,
* kadran rengi siyah,
* kayış rengi siyah,
* kasa çapı 43 mm,
* kasa kalınlığı 12 mm,
* kordon sera plastik,
* kasa şekli yuvarlak,
*kadranda takvim,
*su geçirmezlik 5 ATM,
*tasarımda Adidas Originals yonca logosu,

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.