Takipçi Satın Al

Yazar: ssusar Tarih: 24 Haziran 2014 Salı | 18:19



Instagram, twitter, vine gibi sosyal medya kullanıcıları için takipçi ya da beğeni satın alma işlemini pek çok site bulunmasına rağmen Instakip.com sitesi kullanıcılarının memnun etmek için fazlası ile uğraşmaktadır. 5 adet takipçi sayısı bulunmaktadır ve hepsi uygun fiyatları ile kullanıcıltarına satılmaktadır. Verilecek siparişler 5000 takipçi ya da beğeni ise müşterilere en fazla 6 saat içinde, 5000 ve 5000 adetten fazla ise 2 ya da 3 gün içerisinde kullanıcılara gönderilmektedir. 

Twitter takipçi satın almak istiyorsanız ise siparişinizin tamamı 24 saat içerisinde gönderilmektedir. Twitter takipçilerinin tamamı Türk ve aktif kullanıcılardır. Ayrıca sitede vine takipçi satın alabileceğiniz bir bölümde bulunmaktadır. Diğer sitelere göre çok çok uygun fiyata vine takipçi satın alabilirsiniz.

Takipçi satışlarında kampanyalar da gerçekleştiren bu web site, gündemde olan kampanyaları anasayfasında da belirtmektedir. Takipçi satışı gerçekleştiren bu site takipçi satın alan kişileri kesinlikle 3. kişiler ile paylaşmamakta, tüm gizlilikleri elinde tutmaktadır. Takipçi satışının yanı sıra, beğeni satışı da yapmakta olan site, bu ihtiyaçlar için kişileri günlerce bekletmeye de gerek duymamaktadır. Siteden takipçi satın alabilmeniz için ise kesinlikle sizden şifre istenmemekte, bir uygulamaya giriş yapmanız da beklenmemektedir. Takipçi ya da beğeni satın alabilmek için sipariş verdiğiniz taktirde kullanıcı adınızı siparişinize eklemeniz yeterli olmaktadır. Takipçi ve beğeni satışlarını çok ucuz fiyatlar ile gerçekleştiren bu web site, kişilere farklı ödeme seçenekleri de sunmaktadır. Kişiler dilerlerse kredi kartı ile, dilerlerse havale yolu ile ödeme yapabilmekte, takipçi sayılarını çoğaltabilmektedirler. Kişilerin akıllarına takılan soruları sormaları için de, sitenin sağ alt köşesinde canlı destek sistemi bulunmaktadır. Kişiler, canlı destekte görev yapan personeller ile iletişime geçebilmekte, sorularını anında cevaplandırabilmektedirler.

Sizde takipçi satın almak istiyorsanız instakip sitesine girip dilediğiniz platformda en uygun fiyatlara takipçi satın alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.