Ana Sayfa » » Cep telefonu tamirinde Cepfix.com'u tercih etmeniz için 9 sebep

Cep telefonu tamirinde Cepfix.com'u tercih etmeniz için 9 sebep

Yazar: ssusar Tarih: 30 Haziran 2014 Pazartesi | 17:28

Günlük hayatımızın olmazsa olmazı olan cep telefonlarını bir an olsun elimizden düşürmüyoruz. Gerek iş için, gerek internet, oyun veya eğlence amaçlı sıkça kullanır haldeyiz. Hal böyle olunca hatalı kullanım, yere düşmesi veya herhangi bir sebepten ötürü bozulma ihtimalleri var. Bu durumda kullandığınız markanın servisi dışında yenilikçi, kaliteli ve güvenilir bir servis arıyorsanız, Cepfix tam size göre. Cep telefonu tamir işlemini son derece zahmetsiz ve kolay hale getiren Cepfix’i tercih etmeniz için pek çok sebep var. İşte akıllı telefonunuz bozulduğunda Cepfix’e başvurmanız için 9 sebep:
1.Hızlı ve pratik
Cepfix’de 3 adımda tahmini fiyat alıp sipariş vererek tamiri işlemine geçebiliyorsunuz. Yapmanız gereken telefonunuzun markası, modeli ve arıza durumunu seçip tahmini fiyat almak. Sonrasında siparişinizi verip telefonunuzu evinizden almalarını beklemek kalıyor. Yani işlemler son derece hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleşiyor. Cihazınızın arıza nedenine göre değişmekle birlikte ortalama 3 günde cihazınız elinize ulaştırılıyor.
2.Yorucu değil
Cepfix’in en öne çıkan özelliği kapıya servis uygulaması. Cihazınızı evinizden alıp geri kapınıza kadar teslim eden Cepfix ile yorulmadan, servislerde sıra bekleme derdi yaşamadan cep telefonunuzu tamir ettirmeniz mümkün.
3.Yedek telefon temini
Cepfix’in en güzel özelliklerinden biri yedek telefon vermesi. Cepfix, cihazınızın tamir sürecinde telefonsuz kalmayın diye yedek telefon veriyor. Cepfix’in sunduğu Samsung Galaxy Ace 4 veya iPhone 4 modellerinden birini cihazınız tamir edilene kadar rahatça kullanabiliyor, böylece cihazınız güvenilir ellerindeyken siz de işlerinizden eksik kalmıyorsunuz.
4.Kullanımı kolay
Cepfix.com’un avantajlarından biri de kullanımı kolay olması. Kullanıcı dostu tasarımı ve basitleştirilmiş sistemiyle hemen herkesin kolayca kullanabileceği bir siteye sahip. Cepfix’de 3 basit soruya cevap vererek tahmini fiyat alabiliyor, tek tıkla siparişinizi gerçekleştirip onay verebiliyorsunuz.
5.Kapıda ödeme ayrıcalığı
Cepfix.com, kapıda ödeme seçeneği ile de son derece güvenilir bir adres. Cihazınızı teslim alırken tercihinize göre kapıda ister kredi kartı, ister nakit olarak ödeme yapabiliyorsunuz.
6.Her türlü arızaya çözüm
Cepfix, telefonunuzda oluşabilecek kendiliğinden açılıp kapanma, bluetooth problemi, video sorunu, reset yapılamama, cihazın açılamaması, yan buton, ana buton ve ön kamera bozulması, şarj soketi arızası, dokunmatik cam kırığı, pilin şarj olmaması, hafıza kartı, ses tuşu, Touch ID, kulaklık, titreşim, sim kart, kablosuz ağ ve kırık cam gibi birçok sorunun giderilmesini sağlıyor.
7.Parça garantisi
Cepfix, tamir esnasında herhangi bir parça değişiminde 6 ay parça garantisi sunuyor. Örneğin tamir işleminde telefonunuzun kamerası değiştiğinde, bu parçanın 6 ay garantisi oluyor.
8.Telefonun durumunu takip etme
Cepfix’e tamir talebinde bulunduğunuzda size bir takip numarası veriliyor. Bu numara ile size verilen yedek telefon içindeki app’den veya internet sitesinden telefonunuzun durumunu takip edebiliyorsunuz.
9.Adrese teslim
Cihazınız onarıldıktan sonra evinize teslim ediliyor. Böylece yerinizden kalkmadan, teknik servislerde sıra beklemeden telefonunuzun tamirini gerçekleştirmiş oluyorsunuz. 
Bozulan telefonunuzu kolay ve güvenilir bir şekilde tamir ettirmek için Cepfix’i deneyin. Yenilikçi cep telefonu tamir servisi Cepfix’de kırık cam tamiri, pil değişimi ve kamera sorunu ve benzeri birçok onarım hizmeti alabilirsiniz. Cepfix ile evinizden çıkmadan, yorulmadan telefonunuzu tamir ettirmenin keyfini yaşayın.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.