Ana Sayfa » , , » Kaliteli Beyaz Eşya Servis Hizmeti Acıbadem Arçelik Servisi’nde

Kaliteli Beyaz Eşya Servis Hizmeti Acıbadem Arçelik Servisi’nde

Yazar: ssusar Tarih: 8 Temmuz 2014 Salı | 18:34




Beyaz eşyalar satın alındıkları günden sonra uzun yıllar kullanılmaktadır. Beyaz eşyalar ihtiyaçları karşılamak için gün aşırı kullanılan hatta buzdolabı elektrikli şofben gibi beyaz eşyalar 7 gün 24 saat kullanılmaktadırlar. Bu kadar sık kullanılan beyaz eşyaların bakımlarını periyodik olarak yapılması gerekmektedir. Bakımları yapılmayan beyaz eşyalar zamanla deformasyona uğrayarak arıza yapmaktadırlar. Acıabdem Arçelik servisi olarak beyaz eşyalarınızın bakımlarını en ince ayrıntısına kadar yaparak daha uzun seneler kullanmanızı sağlamaktadır.
Bostancı Arçelik servisi bakım servisimiz dışında yeni almış olduğunuz bulaşık makinası veya çamaşır makinesinin ilk kurulumunu servisler yapması gerekmektedir. Aksi takdirde fabrika çıkışlı bir hatanın tespiti yapılamayarak garanti kapsam dışı kalabilirsiniz. Beyaz eşyalarınızın ilk açılım ve kontrollerinden sonra gerekli kurulum işlemleri gerçekleştirilerek ürün ile ilgili gerekli bilgilendirmeler müşteriye verilerek kullanım hatalarından dolayı cihazın arızalanması engellenmiş olmaktadır.

Müşteri memnuniyetini en üst sırada tutan şirket anlayışı ile tüm arızaları listeleyerek gelen arıza bildirimlerine hızlı müdahale edilmektedir. Müşterilerin arızalarını kaliteli personel servislerimiz ile hızlı bir şekilde giderilmektedir. Elektrikli fırın, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinası, klimalar, elektrikli şofbenler ve benzeri ürünleri en ince ayrıntısına kadar tamir ve onarımları yapılmaktadır. Zor arızaları bile kaliteli ve eğitimli servis ekibimizle çözmekteyiz. Küçükbakkalköy Arçelik servisi olarak kombi arızalarında gece dahi çalışarak kış aylarında müşterilerimizin üşümelerine izin vermemekteyiz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.