Gta indir

Yazar: ssusar Tarih: 8 Temmuz 2014 Salı | 03:13



Gta 5 indir / Full / Tek Link
Ülkemizde gta serisi büyük bir kitle tarafından oynanmaktadır. Oyun severlerin oldukça fazla ili gösterdiği oyunun yeni versiyonları da çıkmaya devam ediyor. Son olarak gta 5 indir oyunu piyasaya sunuldu. Öncelikle ps için daha sonrada pc için bizimle buluşturdular. Grafik özellikleri bakımından serinin en iyi oyunu olduğu aşikardır. Özellikle oyunda araba sürmekten alacağınız keyfi sizlere anlatamayız. Özellikle öldürme sahneleri ve patlama sahneleri gerçekçi olduğu için aksiyon keyfini sonuna kadar yaşayabilirsiniz.Oyunda birden fazla karakter seçebiliyoruz. Seçtiğimiz bu karakterlerin kendilerine özgü stilleri, duyguları ve güçleri var. Çok kapsamlı bir oyun olan Gta 5 indir oyununda tüm GTA serilerinin en büyük haritasını göreceksiniz. Yenilenen grafik motoru sayesinde daha profesyonel bir görünüme sahip olan oyunda karakterler, mekanlar ve araçlar önceki oyunlara göre tamamen baştan tasarlanmış durumda.


Gta 4 indir / Full / Tek Link
Bir diğer oyunumuz ise gta 4 oyunudur. Yine gta serisi içerisinde en fazla oynanan oyun olarak göze çarpmaktadır. Gta 4 indir oyunu sizlerin büyük beğenisini toplamış halen en popüler oyun olma özelliğindedir. Kendisinden önce ki oyunlara göre farklı mekanlar ve arabaları içeren bir oyundur.Eski oyuna nazaran daha rahat sürüş hissi veren arabaları bulmak mümkün. Karakterlerin hareketlerinden araçların hızına kadar her şey en ince detayına kadar gerçekçi olarak hazırlanmış.
Oyunun grafikleri bugüne kadar çıkmış tüm GTA serilerinden daha iyi durumda. Her oyunda grafik kalitesini arttırarak ilerleyen GTA, dördüncü oyununda da bu kaliteden ödün vermiyor. Grafiklerin dışında karakterler arası diyalogda da kullanılan ses efektleri oldukça başarılı.

Diğer oyunlardan da yararlanmak için fullindir-gezginler.com adresini ziyaret edin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.