Skype indir

Yazar: ssusar Tarih: 7 Temmuz 2014 Pazartesi | 18:22

Arkadaşlarınız ve ailenizle sesli görüşme sağlayan Skype’ı hala edinmediyseniz arama motorunuza hemen “Skype indir” şeklinde bir ifade girin. Uzaktaki kişileri sizlere yakınlaştıran, kameralı her cihazla uyum gösteren Skype uygulaması, kullanıcı memnuniyetini gözetmeye devam ediyor. Bu hizmetten yararlanmak için “Skype indir” anahtar sözcüğünü unutmayın. Skype ile görüntülü ve sesli çağrı hizmetlerinden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.
Mobil cihazların büyük atılım gösterdiği şu günlerde, Skype hizmeti, bu platforma da uyum sağlıyor. Mobil cihaz kullanıcılarının, Skype’ın ücretsiz hizmetlerinden yararlanmaları için öncelikle yapmaları gereken şey, mobil skype indir işlemini gerçekleştirmeleri. Eğer siz de Skype’ın ücretsiz hizmetlerinden hoşnutsanız, aklınızda yer edinen mobil skype indir fikrini gerçeğe dönüştürmenizin önünde hiçbir engel yok!

Çoklu skype indir ifadesini şu günlerde çokça dillendiriliyor. Kastedilen mana ise Skype kullanıcılarının uzun süredir ifade ettiği talebi karşılıyor. Aynı anda birkaç Skype oturumu açma talebinin tezahürü olan çoklu skype indir ifadesi, artık gerçek! Yayınlanan yeni bir yama sayesinde birden fazla Skype oturumu açmak artık mümkün. Üstelik bu yama kullanıcıların kişisel bilgi veya parolasını talep etmiyor. Bu yönüyle de yamanın güvenilir bir yazılım olduğunu ifade etmek gerekiyor.
Uzakları yakınlaştırma işlevi gören Skype hizmeti ile ilgili yamalar ve yayınlanan tüm güncellemelere skypeindir.net adresinden ulaşmanız mümkün. Skype için gerekli olan indirmelerin tümüne bu adresten güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.