Online Bankacılık Sms Devri Bitiyor

Yazar: ssusar Tarih: 15 Temmuz 2014 Salı | 03:54

Online Bankacılık Sms Devri Bitiyor

Arkadaşlar hepimiz veya bir çoğumuz internet den alışveriş olsun webmaster lık için alım satım gibi şeyleri internet bankacılığından yapıyoruz. İnternet bankacılığına girmek için biliyorsunuz ki sms onayı gerekiyor. Telefonumuza gelen kodu girip internet bankacılığına girebiliyorduk. Eskiden bankalarda kuyruklar oluşurken şimdi daha az , bankalarda ellerinden geldiği kadar müşterileri bankalardan uzak tutmaya çalışıyorlar.

Ne kadar güvenlik önlemi olursa olsun insanın içinde bir risk teşkil eder internet bankacılığı. Son dönemlerde fake sitelere yani bankanın anasayfa sı ile tıpa tıp aynı bir site açıp sizin kart numaranızı şifrenizi çalıyorlar bu şekilde bir çok vatandaşımız madur olmuş durumda.
Dijital kimlik şirketi Kobil ve ülkemizin önde gelen bankalarından VakıfBank işbirliği ile yeni bir döneme imza attılar. Yeni geliştirilen VakıfBank mobil uygulaması ile artık şifreler veya kodlar ile boğuşmadan tek şifre ve onay ile internet bankacılığımıza giriş yapabileceğiz.

Siz akıllı telefonunuzdan VakıfBank ın mobil uygulamasını indiriyorsunuz. Orjinal olduğuna dikkat ederek. İnternet bankacılığına giriş yaptık dan sonra para giriş - çıkışlarda . alışveriş lerde daha doğrusu tüm para işlemleri gibi önemli işlemlerde telefonuza uygulamadan bildirim şeklinde bir onay panosu geliyor. Kullanıcılar da tek onay seçeneğine tıklaması yeterli oluyor. Bilgisayardan yapılan bankacılık işlemleri daha kolaylaşıyor. Umarız bütün bankalar bu şekilde uygulamalar kullanır.

gunceltekno.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.