En Dayanıklı Telefon

Yazar: ssusar Tarih: 30 Kasım 2013 Cumartesi | 22:32

En Dayanıklı Akıllı Telefon 

 Büyük çaplı dayanıklılık testlerinden geçen bir numaralı telefon Quechua 5 i tanıttık.

En sağlam akıllı telefon
Dünyanın En Sağlam Akıllı Telefonu
İsmini Kızılderili bir kabileden alan , spor malzemeleri üreten Quechua markası Nokia 'nın 3310 sağlamlı ile tanınan telefonu kadar sağlam olucak bu akıllı telefon modelini tanıttı. Archos firmasının üretimini yaptıgı akıllı telefon Quechua 5 aktif kullanıcılar için yapılmış bir akıllı telefondur. Darbelere dayalı ,çamur'a , kum'a , soğuk'a , kar gibi doğa şartlarına dayanıklı bir yapıya - tasarıma sahip.Daha çok sporcuların tercih ettigi bu telefonun özelliklerine bakalım şimdide ;

İP 54 güvenlik sertifikası olan akıllı telefon 4 çekirdekli 1.2 GHz hızında çalışan Qualcomm işlemcisi ile çalışan , 1 GB ram'i var , 5 inç büyüklügünde ekranı , 5 megapiksel kamerası 4 GB kendi hafızası bulunan bu telefon dayanıklılık testlerinde 1 numara ya yerleşmiştir.
Akıllı telefon 4.1 Andorid yüklü olan ve bataryası 3,500 mAh bataryası ile günlük kullanımlarda 22 saat şarj ı bitmeyen bu akıllı telefon yaklaşık 320 $ Amerikan doları olarak fiyatlandırılmıştır. Ancak ne yazık ki Quechua 5 'in çıkış tarihi henüz belli değildir.
En dayanıklı akıllı telefon
En dayanıklı akıllı telefon

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.