Batarya ömrü en uzun olan telefonlar

Yazar: ssusar Tarih: 8 Kasım 2013 Cuma | 17:38

Akıllı telefonların büyük sorunu olan batarya , şarj sorunu bu telefonlarda fazla görülmüyor. 

Which dergisinin yaptıgı bir araştırmaya göre  akıllı telefonların şarj sürelerini konuşma ve Wi-Fi üzerinden internet bağlantı sürelerini gösteriyor.Birazdan görecegimi bataryası en iyi olan en uzun kullanıma sahip olan telefonlardır.

  1. Listenin en başında bulunan Samsung Galaxy S4  , arama süresi bakımında 1051 dakika Wi-Fi üzeriden internet kullanım süresi ise 405 dakika  olarak belirtilmiş

    2.  İkinci sırada Appel 'ın yeni akıllı telefonu olan iPhone 5S bulunmaktadır. Arama süresi bakımından  651 dakika olan ve Wi-Fi üzerinden internete bağlanma süresi 298 dakika olarak belirtilmiş.


    3. HTC One olarak bilinen telefonun Arama süresi  bakımından 771 dakikadır. Wi-Fi üzerinden internete bağlanma süresis 339 dakika olarak belirtilmiştir.


      4. BlackBerry Z10 Arama süresi bakımından  600 dakika konuşulabiliyor. Wi-Fi üzerinden internete bağlanma açısından  335 dakika kullanılabilir.


      5. HTC One Mini yine süreler açısından üstün gözüküyor :) . Arama süresi bakımından 592 dakika konuşulabiliyor. Wi-Fi  üzerinden internete bağlanmak açısından ise 385 dakika bağlanabiliyor.


       6. Yine Apple şirketinin ürettigi iPhone 5C arama süresi açısından  564 dakika konuşulabiliyor.
Wi-Fi den internet kullanımı açısından 252 dakika internete girilebiliyor.


      7.  Son olarak Nokia Lumia 1020 olarak bilinen telefon var. Arama süresi açısından 460 dakika konuşulabiliyor. Wi-Fi den internete girme açısından 306 dakika internete bağlanabiliyor.


Sinan Susar
gunceltekno.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.