Avea dan Eski arkadaşlarını Bulma

Yazar: ssusar Tarih: 24 Kasım 2013 Pazar | 17:12

Avea İle Eski Arkadaşlara Tekrar Konuşma

Benim ögretmenim uygulaması ile ögretmenler  öğrenciler ile , öğretmenler öğretmenler ile , ögrenciler sınıf arkadaşları ile buluşacagı Facebook ortamında buluşturan bir platform niteliginde.

Eski Arkadaşları bul
Eski Arkadaşlarını Bul


Avea " Benim öğretmenim " uygulaması ile ögrencileri eski ögrencilik dönemi arkadaşlarına buluşturacak ve eski ögretmenleri ile buluşturmayı hedefliyor.

Eski sınıflarınızı sanal ortamda yaratmaya çalışıyor.

24 Kasım Ögretmenler Gününde aktif olacak bu uygulama okulunu , sınıfını , sınıf arkadaşlarını yazarak bulabilecegi ve bir sınıf düzeni oluşturabilecegi bir uygulama.
Uygulamaya eski arkadaşlarını ve ögretmenlerini davet edebilecek. Uygulama içerisinde facebook profil fotografı olarak gözükecek. Eğer isterseniz uygulamaya çocukluk fotografınızıda yükleyebileceksiniz.

Uygulamaya gitmek için Tıklayın.

Ayrıca Avea Öğretmenler günü kampanyası olarak " Meb ve eğitimciler " tarifesini kullananlara 24 Kasım günü sınırsız konuşma ve mesajlaşma hediye ediyor.

Bence bu kampanya çok iyi olucaktır eski arkadaşlar eski ilköğretimde bize yardım etmeye çalışan ögretmenlerimiz ile tekrar konuşabilme şansı yakalayacağız.

Benim Ögretmenim Uygulamasını Kullanmayı Düşünüyor musunuz ? 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.