APPLE Store Artık TÜRKİYE'DE

Yazar: Unknown Tarih: 3 Kasım 2013 Pazar | 02:26

Apple Store Artık TÜRKİYE'DE


Dünya teknoloji devi olan Apple gecikmelide olsa sonunda Apple Store'yi Türkiye'ye kazandırdı.Uzun zamandır Apple Kullanıcıları tarafından beklenen Apple Store 1 KASIM 2013'Te Ülkemizde hayata geçirildi.



Bütün Apple Ürünlerini tek noktada bulabileceğiniz Apple Store anlaşılır ve şık tasarımıylada kullanıcılara baya kolaylık sunuyor.Apple Online Store’da iPad, iPod touch ve iPod nano’ya lazer baskıyla kişisel mesajlarınızı yazdırma ve satışa sunulan Mac’lerden herhangi birini sadece birkaç tıklamayla özel yapılandırma, çok çeşitli üçüncü taraf aksesuarlar ve özel ürünler ve Ödül Puanları ve büyük bankalarla işbirliği içinde 12 aya kadar taksit gibi bir dizi güvenli ödeme yöntemi ve banka havalesiyle nakit ödeme yapan müşteriler için indirim gibi fırsatlar ve olanaklar sunulmaktadır.

Siteden yapılan 235TL Üzeri harcamalarda Kargo ÜCRETSİZ . Ayrıca 14 gün içinde hiç bir mazeret göstermeden ürün iade edebilir yenisiyle değiştirilmesini isteyebilirsiniz.Uzman destek , Konfrans sistemi ile Apple yetkilisi ile iletişime geçebilir ve ürününüz hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Apple Store TÜRKİYE : store.apple.com/tr 


Ahmet YEŞİLYURT
gunceltekno.com
SAKIN AŞAĞIDA YORUM BÖLÜMÜNE GÖRÜŞLERİNİZİ YAZMAYI UNUTMAYIN...




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.