Msn Skype nasıl taşınır ?

Yazar: ssusar Tarih: 19 Nisan 2013 Cuma | 11:52

Msn den Skype ye nasıl geçilir ..! 

Geçtigimiz günlerde kapanağını duyuran MSN yerini Skype ye geçilecegini açıkladı.Peki MSN mizi Skype ye nasıl taşıyacagız ?
Geçenlerde yazdıgım Msn kapanıyor konusu ile size belirttigim gibi MSN artık eskilerde kalıyor.
Skype'ı kullanarak tıpkı Messenger'da olduğu gibi anlık mesajlar göndermek mümkün. Bunun yanı sıra Skype ile birlikte diğer Skype kullanıcılarıyla ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapabileceksiniz.
Size Fotoğraflı bir şekilde anlatmak istedim.



  •  Skype'i kullanmak için, öncelikle Skype'nin orjinal web sitesinden bilgisayarınıza indirin.
  • .Pencerenin sağ tarafında bulunan Microsoft hesabı ile seçenegine tıklayınız.

  • Böylece Messenger kimliğinizle Skype'a giriş yapabilirsiniz. Skype'ı kullanarak, tıpkı Messenger'da olduğu gibi anlık mesajlar gönderebilirsiniz.



  • Messenger'daki tüm kişileriniz Skype'a otomatik olarak tek bir yerde olacak. Eğer yalnızca Messenger kişilerinizi görmek istiyorsanız kişi listesinde önce Tümü'nü ardından Messenger'ı seçebilirsiniz. Skype size diğer Skype kullanıcılarıyla ücretsiz sesli ve görüntülü arama yapma imkânı da tanır.

  • 5. Favori belirlemek için, kişi adını sağ tıklayın ve Favorilere Ekle'yi seçin veya kişiyi sol tıklayarak tutun ve listenin en üstüne sürükleyip bırakın. Favori yaptığınız bir kişiyi favorilerden kaldırmak isterseniz de tekrar aşağıya sürükleyebilirsiniz!





  • 6. Mesaj yazmak için mesaj yazacağınız kişiyi tıklayın, hemen sağ tarafta bir anlık mesajlaşma penceresi görünür. Mesaj göndermek için Enter tuşuna veya Mesaj gönder düğmesine basmanız yeterli.




 

Yapamayanlar Yorum atarsa yardımcı olabilirim.




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorum Yapmayı Lütfen Unutmayın.

Ne Aramıştınız ?

Blogger tarafından desteklenmektedir.